Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Onthoud wie ik ben

1 gebruiker(s) online.

Pagina's:

Over de auteurVoor de tussenhandelNieuws en in de media

Nieuws en in de media

Aug2008, onderhoud
Vandaag langverwacht onderhoud aan de website gedaan

9 februari, preview toegevoegd
Klik op het boekomslag van Zeven dagen vader voor een preview: Bekijk een preview van Zeven dagen vader van Arnold Willemsen
24 januari,
7deugden.nl is in de lucht. Op deze website zullen enthousiaste auteurs gaan publiceren. Alle artikelen verwijzen naar een van de 7 deugden. Arnold Willemsen, initiatiefnemer van de nieuwe website: "7deugden.nl zal artikelen, foto's en discussies gaan bevatten gerelateerd aan de 7 deugden. Deze nieuwe website biedt de mogelijkheid aan ge-interesseerden om hun eigen werk toe te voegen." Je vindt nu al enkele artikelen over 'Johannes op Patmos' op 7deugden.nl. Op 30 januari om 20u houdt Arnold in de Protestantse kerk in Veghel een korte lezing over deze historische persoon. Zijn lezing uit de reeks 'verhalen die spelen' komt later ook te staan op 7deugden.nl.

20 januari, contract CB opgezegd
Zeven dagen vader is niet meer leverbaar via CB. 7dv.nl heeft het contract met CB opgezegd per 31 december 2003. De onredelijke tariefverhoging per 1 januari 2004 is niet op te brengen.

7 december, Willem-Alexander: 'Het is een wolk van een baby'
Vandaag kregen kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima een dochter.

Mede namens alle lezers van zeven dagen vader en alle gebruikers van 7dv.nl, van harte gefeliciteerd!

Misschien zien we hier binnenkort meer foto's van de dochter, toegevoegd door de trotse vader of moeder zelf; zeven dagen vader is al in hun bezit...

Arnold

2 december,
7deugden.nl is bereikbaar.

1 december, Organon's Trends: 'Sinds 23 november ontvangen prille ouders het boekje cadeau.'
Trends, het personeelsblad van Diosynth en Organon in Nederland, publiceert een interview met Arnold over zeven dagen vader. Organon kondigt aan dat prille ouders zeven dagen vader cadeau krijgen.

Artikel Trends.Omslag Trends.5 november, Akzo Nobel's Connect: 'Het boekje ... is geen lang, zwaar informatief verhaal.'
Connect, het magazine voor alle medewerkers van Akzo Nobel in Nederland, publiceert een interview met Arnold over zeven dagen vader. Het interview is hier te downloaden.

26 september, Radio interview te downloaden
Het live interview dat Arnold had op 12 september bij Middagcafé is hier te downloaden.

18 september, Stadskrant Veghel: 'Mart Smits ontvangt boek over vaderschap'
Stadskrant Veghel verscheen vandaag met kort nieuws over de officiele introductie van zeven dagen vader. Bij het bericht werd onderstaande foto 'Uitreiking' geplaatst (foto: Dennis van den Ende).

17 september, Veghels nieuwsblad
Veghels nieuwsblad verscheen vandaag met een artikel over het boek zeven dagen vader.

12 september, officiële boekintroductie
Vandaag vond de officiële introductie van Zeven dagen vader plaats bij Bek Boeken, Hoogstraat 5/7 te Veghel. Een officieel exemplaar werd aangeboden aan de wethouder van cultuur van de gemeente Veghel, Mart Smits. Arnold was aanwezig om exemplaren te signeren.Wethouder van cultuur, Damien en Arnold.

Babak, Damien en Arnold

*kus*

Uitreiking.

Biertje, Rianne?

Drukke dag.

Aan de kassa.

Kwartet!

Krabbeltje..

Toespraak.


12 september, Omroep Brabant
Omroep Brabant interviewt Arnold vanmiddag live. Tussen 13 en 14u is Arnold te horen in het nieuwsmagazine 'Middagcafé' gepresenteerd door Arjo Kraak. Omroep Brabant zendt uit op diverse ether- en kabelfrequenties; in Noordoost Brabant op FM 95.8 (ether) en FM 89.4 (kabel).


12 september, Brabants Dagblad: 'Ook met spuug is papadag een luxe'
Brabants Dagblad verscheen vandaag met een verrassend interview met Arnold door Twan van Lierop. Het interview werd ondersteund door een creatieve foto van Arnold, Damien en een horloge in een glas bier, dat in het boekje terugkomt. De foto werd gemaakt door Jeroen Appels van Fotobureau Van Assendelft.


11 september, Stadskrant Veghel
Stadskrant Veghel verscheen vandaag met een artikel over het boek zeven dagen vader.


10 september, Skyline FM zendt radio interview met Arnold Willemsen uit
Skyline FM, Veghel 107.1 FM en op de kabel 87.5 FM zendt vandaag tussen 12.30 en 13.30, en ook tussen 17 en 18u een gemonteerd radio-interview met Arnold Willemsen, de auteur van zeven dagen vader uit.

Het interview is hier te downloaden.

Skyline FM is op het internet te vinden op www.skylinertv.nl.


7 september, Kliknieuws.nl: 'Veghelaar schrijft boekje over vaderschap'
'VEGHEL - Veghelaar Arnold Willemsen (30) publiceerde onlangs 'Zeven dagen vader - over tepelhoedjes en andere dingen'. Het boekje gaat over de eerste zeven dagen na de geboorte van zijn zoon Damiën. "Na die week was ik gesloopt", vertelt hij. "In een doorwaakte nacht besloot ik in therapie te gaan en heb ik dit boekje geschreven."'

Meer op de site van Kliknieuws.nl.Beste
9,7 Uit naam van
9,5 Gele vogel is terug
9,3 sereniteit
9,3 Ik wil jouw hok
9,3 Hoofdzaken
9,3 Bas komt thuis
9,3 Er hangt iets in de lucht
 


Minste
25 gebruikers on line
5,5 kleinzoon op paard
Mag ik uw handtekening?
6,2 Voorwoord
Gele vogel
7,3 Uit de donkerte
7,4 Vogeltjes aan de voorkant
 
 
© 7dv.nl | disclaimer | nieuw: | webdesign 0,0625
christian louboutin ukchi hair productsChristian Louboutin SaleCheap Designer Handbagschanel handbagsnike dunk sbcheap bikinisgucci shoes for mentory burch shoesED Hardy Salepuma onlinedesigner handbags salepuma ferrari