Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Onthoud wie ik ben

3 gebruiker(s) online.

Zeven dagen vader, over tepelhoedjes en andere dingen.

Bekijk de voorkant van het omslag van Zeven dagen vader van Arnold WillemsenOm in te loggen op 7dv.nl heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Die krijg je bij aanschaf van zeven dagen vader van Arnold Willemsen; het leukste cadeau voor jonge vaders, moeders, opa's en oma's.

Bekijk de achterkant van het omslag van Zeven dagen vader van Arnold WillemsenZeven dagen vader kost 7.95. Klik hier voor een preview van het boek. Klik op de voorkant en achterkant van het omslag voor een grotere weergave.

Je kunt het boek nu tijdelijk direct bij de uitgever kopen. 7dv.nl betaalt de verzendkosten. Maak 7.95 over naar girorekening 6177338 ten name van Willemsen te Almere. Vergeet niet je adres te vermelden. Na ontvangst van het bedrag wordt het boek binnen 5 werkdagen aan je toegestuurd.

Zeven dagen vader is te koop bij boekhandel, babyzaak en warenhuis. Wanneer ze het niet op voorraad hebben, kunnen ze het bestellen (via titel, auteur of ISBN 90-807809-1-X).

 Samen op de bank [pag. 44]

 Snoertje [pag. 20]

 Medewerkster op de markt [pag. 28]

 Muizen op de slaapkamer [pag. 46]

 Zin in de laatste actie [pag. 56]

 Nieuwe pot [pag. 14]Nieuws en in de media

Aug2008, onderhoud Vandaag langverwacht onderhoud aan de website gedaan meer...

 


Over de auteur

Arnold (34) is geboren in Den Haag. In 2001 trouwde hij met Kim, en is sinds begin 2003 vader van Da meer...

 


Voor de tussenhandel

Zeven dagen vader is makkelijk te bestellen. U kunt 7dv.nl bellen: 036 5368999. Of u stuurt een korte email aan 7dv.nl. Hierin zet u de contactgegevens van uw bedrijf en het aantal exemplaren dat u wilt bestellen. Zeven dagen vader is niet meer leverbaar via CB. 7dv.nl heeft het contract met CB opgezegd per 31 december 2003. De onredelijke tariefverhoging per 1 januari 2004 is niet op te brengen.

 


 
© 7dv.nl | disclaimer | nieuw: | webdesign 0,0625
christian louboutin ukchi hair productsChristian Louboutin SaleCheap Designer Handbagschanel handbagsnike dunk sbcheap bikinisgucci shoes for mentory burch shoesED Hardy Salepuma onlinedesigner handbags salepuma ferrari