Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl
Naar de homepage van 7dv.nl

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Onthoud wie ik ben

4 gebruiker(s) online.

Zeven dagen vader, over tepelhoedjes en andere dingen.

Bekijk de voorkant van het omslag van Zeven dagen vader van Arnold WillemsenOm in te loggen op 7dv.nl heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Die krijg je bij aanschaf van zeven dagen vader van Arnold Willemsen; het leukste cadeau voor jonge vaders, moeders, opa's en oma's.

Bekijk de achterkant van het omslag van Zeven dagen vader van Arnold WillemsenZeven dagen vader kost 7.95. Klik hier voor een preview van het boek. Klik op de voorkant en achterkant van het omslag voor een grotere weergave.

Je kunt het boek nu tijdelijk direct bij de uitgever kopen. 7dv.nl betaalt de verzendkosten. Maak 7.95 over naar girorekening 6177338 ten name van Willemsen te Almere. Vergeet niet je adres te vermelden. Na ontvangst van het bedrag wordt het boek binnen 5 werkdagen aan je toegestuurd.

Zeven dagen vader is te koop bij boekhandel, babyzaak en warenhuis. Wanneer ze het niet op voorraad hebben, kunnen ze het bestellen (via titel, auteur of ISBN 90-807809-1-X).

 1:200.000 [pag. 60]

 Stoelendans [pag. 50]

 Over 'Nachtwacht' [pag. 32]

De Nachtwacht is beroemd. En dan bedoel ik echt wereldberoemd. Nou hebben wij er sinds kort een in h meer...

 Muizen op de slaapkamer [pag. 46]

 Zin in de laatste actie [pag. 56]

 Geboren [pag. 14]Nieuws en in de media

Aug2008, onderhoud Vandaag langverwacht onderhoud aan de website gedaan meer...

 


Over de auteur

Arnold (34) is geboren in Den Haag. In 2001 trouwde hij met Kim, en is sinds begin 2003 vader van Damiƫn. Zeven dagen vader kwam uit in september 2003. In 2004 is Raphael geboren en overleden. In 2005 is Joachim geboren. Arnold: "Zeven dagen vader is een humoristisch, luchtig cadeauboek geworden. Vaders en moeders, maar ook opa's en oma's herkennen zichzelf in de korte verhalen en gedichten die ik heb geschreven. De bijzondere foto's in het boek en op de website zorgen voor een absolute meerwaarde."

 


Voor de tussenhandel

Zeven dagen vader is makkelijk te bestellen. U kunt 7dv.nl bellen: 036 5368999. Of u stuurt meer...

 


 
© 7dv.nl | disclaimer | nieuw: | webdesign 0,046875
christian louboutin ukchi hair productsChristian Louboutin SaleCheap Designer Handbagschanel handbagsnike dunk sbcheap bikinisgucci shoes for mentory burch shoesED Hardy Salepuma onlinedesigner handbags salepuma ferrari